Aliss Shopping City

Aliss Shopping City


Schedule

Open
See schedule

Address

Aleea 1 Tineretului, Craiova 200222, Romania

About

Aliss Shopping City este de asemenea locul ideal pentru iubitorii de modă. Aici găsim cele mai importante nume din industria vestimentară. Este un loc ce dorește a se evidenția ca fiind un complex comercial promițător.
Prin dezvoltarea acestuia ne-am dorit ca și scop principal, ca acesta să devină locul ideal pentru a petrece clipe minunate alături de cei dragi. Acesta găzduieste branduri importante din domeniul modei cărora li se adaugă spatile de relaxare și distracție împreună cu o paletă diversificată de servicii.
Aliss Shopping City oferă clienților săi un centru comercial pentru distracție și relaxare ultra-modern, construit astfel încât să corespundă tuturor cerințelor de calitate și funcționalitate. Toate acestea au fost create din dorința de a reinventa experiența cumpărăturilor și a divertismentului, având dorința de a ne adresa unui public cu un stil de viață activ.

Arhitectura intregii zone Aliss Shopping City este una aparte. Publicul de fashion o regaseste in outlet-urile din centrul si vestul Europei. Intrarea in magazine se face prin spatii deschise in aer liber. Traversarea mall-ului se face pe alei construite din materiale moderne. Centrul comercial detine corpuri de iluminat inteligente, spatii verzi si bancute pentru relaxare, creand astfel o atmosfera primitoare pentru clienti.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Centrul Comercial Auchan

Shopping centre

Mercur Center

Shopping centre