Hotel Helin ***

Hotel Helin ***

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea București 88, Craiova 200436, Romania

Telefon

Despre

Hotel Helin este votat in topul hotelurilor din Romania, frecventat de diferite personalitati nationale si internationale. Avand 25 camere (single, duble, apartamente, suite, vip), restaurant, sala de conferinta, birou de interviuri, si terasa exterioara, hotelul satisface cele mai sofisticate standarde la preturi accesibile.

Hotelul este incadrat de o zona industriala precum si o zona comerciala foarte puternica a orasului Craiova doar la cateva minute departare de centru cat si de aeroport.

Facilitatile camerei: telefon, canale prin cablu - TV cu ecran flat, aer conditionat, birou, izolare fonica, jacuzzi, dulap, halat de baie. papuci de casa, prosoape, uscator par, articole de toaleta gratuite, minibar, fierbator electric.

Sali de conferinte si evenimente:
Hotel Helin Calea Bucuresti dispune de un birou de 8 - 10 locuri pentru intalniri bussines si o sala de 200 pers. unde se pot organiza intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, workshp-uri, nunti, botezuri, si zile de nastere, amenajate si utilate complet (laptop, videoproiector, ecran proiector retractabil, flipchart, sistem de sonorizare, consumabile).

Oferim transport catre si de la aeroport pentru clientii care ne solicita acest lucru. Hotelul dispune de masini de lux, microbuze si autocare ce va pot fi puse la dispozitie.

Nr. stele

  • 3 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova