Aliss Shopping City

Aliss Shopping City


Program

Închis
Vezi programul

Address

Aleea 1 Tineretului, Craiova 200222, Romania

Telefon

Despre

Aliss Shopping City este de asemenea locul ideal pentru iubitorii de modă. Aici găsim cele mai importante nume din industria vestimentară. Este un loc ce dorește a se evidenția ca fiind un complex comercial promițător.
Prin dezvoltarea acestuia ne-am dorit ca și scop principal, ca acesta să devină locul ideal pentru a petrece clipe minunate alături de cei dragi. Acesta găzduieste branduri importante din domeniul modei cărora li se adaugă spatile de relaxare și distracție împreună cu o paletă diversificată de servicii.
Aliss Shopping City oferă clienților săi un centru comercial pentru distracție și relaxare ultra-modern, construit astfel încât să corespundă tuturor cerințelor de calitate și funcționalitate. Toate acestea au fost create din dorința de a reinventa experiența cumpărăturilor și a divertismentului, având dorința de a ne adresa unui public cu un stil de viață activ.

Arhitectura intregii zone Aliss Shopping City este una aparte. Publicul de fashion o regaseste in outlet-urile din centrul si vestul Europei. Intrarea in magazine se face prin spatii deschise in aer liber. Traversarea mall-ului se face pe alei construite din materiale moderne. Centrul comercial detine corpuri de iluminat inteligente, spatii verzi si bancute pentru relaxare, creand astfel o atmosfera primitoare pentru clienti.

Photo Gallery

Alte sugestii

Centrul Comercial Auchan

Centru comercial

Mercur Center

Centru comercial