PREMIERĂ | SITUAȚIA

PREMIERĂ | SITUAȚIA


Gazdă:


Str.Traian Demetrescu 8, Craiova, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

SITUAȚIA | PREMIERĂ
29 martie, 2 aprilie
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
producție după textele lui Tudor Mușatescu
Cu: Corina Oprea, Gloria Mihail, Alexandru Purcaru și Adrian Tudor
Regia și adaptarea scenică : Darko Huruială/Cătălina Vînătoru
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Situația se vrea a fi:
Un spectacol pentru fiecare-n parte,
Nu e chiar atât de greu, nu stați deoparte.
Baieții au balansul lor fenomenal,
Dar ca-ntotdeauna fetele au rolul principal.

Întâmplarea face că cei 4 actori principali/secundari și figuranți vor executa până la epuizare 5 situații alese cu foarte mult stil de cei doi coordonatori - Darko și Cătălina a.k.a( direcția scenică ).
Darko Huruială și Cătălina Vînătoru sunt absolventi ai facultații de teatru din Craiova (licență + master), sunt foarte pasionați de artele performative (mai mult Darko), sunt foarte pricepuți în ale organizării ( mai mult Cătălina ), dar cu toate astea au un lucru în comun: Le place la nebunie să-și chinuie colegii:
Corina Oprea și Gloria Mihail - cele două dame de pică din spectacolul cu pricina - vor straluci in luminile de la banda Led, toaletate mai ceva ca o sâmbată seara în Disco Bar Melody.
Alexandru Purcaru și Adrian Tudor - juveții de inimă frântă - își îneacă amarul în versuri moderniste, șlagăre patriotice și bineînțeles într- o sticlă de Murfatlar - cu sifon-
Mențiune specială în ceea ce privește așezământul: Tovarășul Adrian Mărgărit - pe numele de producție: Ghimpe - se găsește de vină pentru abilitarea scenografiei din locantă.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Biletele se pot achiziționa de la intrare înainte de începerea spectacolului, telefonic la 0757635848, dar și printr-un mesaj privat pe pagină.

Prețul biletului este de 35 de lei.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Durata spectacolului: 1h
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Data/ora:
29 martie - 20:00
2 aprilie - 21:00
IeNou Hub