Johnny Tour

Johnny Tour

Agenție de turism


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Unirii, Nr. 68, Segarcea

Despre

Agentia Johnny Tour a luat fiinta la sfarsitul anului 2014 din dorinta de a oferi clientilor nostrii preturi competitive, calitatea serviciilor, promptitudine si seriozitate. Societate cu capital privat, are ca obiectiv cresterea continua a calitatii si diversificarea pachetelor de servicii turistice in vederea satisfacerii celor mai exigente cerinte.

Agentia Johnny Tour va oferta:

Ticketing
– emiteri bilete de avion pentru orice companie aeriana, cu plecari din orice aeroport din lume, conform acreditarii I.A.T.A., la tarife speciale – negociate cu companiile aeriene, oferind tarife si conditii speciale pentru firme/corporatii/organizatii de orice tip,
– emiteri bilete autocar catre marile orase europene.
Turism Intern
– practicarea preturilor competitive, face sa fim prezentati ca unul din principalii turoperatori zonali in turismul intern romanesc oferind vacante in intreaga tara, la munte, in statiuni balneare, in pensiuni agroturistice si pe Litoralul romanesc al Marii Negre.
Turism Extern Outgoing
– sejururi atat in Europa cat si in lumea intreaga atat pentru individual cat si operate de curse charter cu avion si autocar pe toata perioada anului, precum si un numar record de destinatii exotice prin operatori mondiali, fiind in masura sa oferim orice destinatie externa pentru vacanta, in toate sezoanele.

Alte sugestii

ARCHIE TRAVEL

Agenție de turism

TOUROPA

Agenție de turism

Romania Photo Tours

Agenție de turism

Romania Guided Tours

Agenție de turism

OLTENIA TOUR

Agenție de turism