Hotel Articus ****

Hotel Articus ****

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Calea Severinului 39, Craiova 200233, Romania

Telefon

Despre

Hotel Articus**** s-a deschis in Martie 2015 şi este situat in apropiere de centrul oraşului şi in imediata apropiere a mediilor de afaceri Oltene.
Hotelul Articus are recepție cu program nonstop.
Toate camerele şi suitele Hotelului Articus au aer condiționat, minibar şi vedere la oraș. Sunt dotate, de asemenea, cu TV prin cablu cu canale digitale şi HD, acces WiFi, precum şi internet prin cablu de mare viteză. Baia este prevăzută cu uscător de păr și halate de baie. Oaspeții au la dispoziţie şi room service.
Acest hotel elegant pune la dispoziţie un restaurant à la carte, un bar. De asemenea, oaspeții se pot delecta cu o băutură pe terasă. Restaurantul proprietății oferă meniuri pentru diete speciale.
Centrul de conferinte al hotelul nostru este alegerea ideală pentru întâlniri şi conferinţe în orasul Craiova. Sala de conferintă este complet echipata. Sala de conferintă are o capacitate cuprinsa intre 12 – 120 persoane, sala are lumină naturală şi acces la internet wireless , proiectie , sonorizare , ecran de proiectie , microfoane wireless.
Proprietatea pune, de asemenea, la dispoziţie parcare gratuită, serviciu de transfer gratuit de la Aeroportul Craiova, precum și depozit de bagaje gratuit.
Între alte facilități, hotelul oferă şi servicii de închirieri auto, la un cost suplimentar.

Nr. stele

  • 4 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova