#MagicMoments. Idei de cadouri locale pentru Crăciun

#MagicMoments. Idei de cadouri locale pentru Crăciun


Luna decembrie este sinonimă cu darurile magice pentru cei apropiați, însă suntem siguri că există momente în care inspirația în alegerea lor se transformă în pană de idei. Noi ne-am gândit la câteva alternative pentru cadourile de Crăciun și sperăm să vă ajutăm în a alege ce e mai bun pentru cei dragi vouă!

O sesiune de shopping în Promenada Mall

Dacă nu ați fost până acum în cel mai mare centru comercial din Europa Centrală și de Est, să știți că el se află la Craiova și are o mulțime de opțiuni de shopping, mai ales pentru cadourile de Crăciun. Inaugurat recent, aici găsiți peste 130 de magazine, dintre care 20 care se află prima dată în oraș. Totodată, magazinul Lefties a ajuns și pe piața românească, odată cu deschiderea Promenada Mall, iar aici puteți găsi și alte branduri în premieră, precum Calvin Klein, Enzo Bertini, Modivo, Mohito, Nike, Obsentum, Peek&Cloppenburg, Tommy Hilfiger sau Under Armour.
Promenada Craiova - facebook Promenada Craiova

Suveniruri dichisite de la Târgul de Crăciun Craiova

Dacă sunteți adepții cadourilor de sezon sau chiar artizanale, atunci merită să dați o tură pe la căsuțele din cadrul Târgului de Crăciun de la Craiova, care se află în zona centrală și este dispus în patru mini-zone de distracție. Pe strada Lipscani din Centrul Vechi găsiți, de asemenea, un târg de accesorii handmade, așa că opțiunile sunt variate. Mai mult decât atât, suntem siguri că nimic nu se compară cu alegerea de cadouri pentru cei dragi în atmosfera feerică a târgului nostru, care ocupă locul doi la nivel european în acest an, în urma voturilor publicului de pe European Best Destinations.
Târgul de Crăciun Craiova- facebook

Card cadou pentru piesele de la Național

Un cadou inspirat poate fi și un bilet la o piesă de la Teatrul Național „Marin Sorescu”. Echipa de acolo a gândit și o opțiune de card cadou, pe care îl puteți achiziționa de la Agenția teatrală. Costul unui astfel de card este de 100 de lei și include accesul a două persoane la trei spectacole, la alegere, din repertoriul Naționalului craiovean.
Teatrul Naţional Craiova - facebook

Daruri parfumate, pe viață

Credem că un cadou poate însemna și responsabilitate, iar când aceasta se întâlnește cu bucuria de a te îngriji de ceva, atunci combinația este perfectă! Bineînțeles că ne referim la a dărui plante, de care cei care le primesc pot avea grijă. Mai mult, iarna este un sezon tocmai bun pentru a oferi anumite flori, care vor avea timp să se adapteze și să vă facă o surpriză la primăvară, atunci când vor înflori! Găsiți pe Discover Dolj informații despre florăriile din județ, dar și într-un articol dedicat.
Craiova, poveste cu și despre flori

Cadouri de răsfoit pentru suflet

O carte bună este mereu o alegere perfectă de cadou, iar dacă ajungeți în locuri precum Cărturești (Electroputere Mall sau Promenada Mall) sau Diverta (Mercur Center și Electroputere Mall), veți putea găsi și tot felul de gadget-uri sau dichisuri pentru cei dragi vouă. De asemenea, în celelalte librării din oraș, precum „Elena Farago”, veți găsi sigur ceva care să completeze cadourile făcute celor apropiați.
Cărturești Craiova - facebook Diverta - facebook

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului