Hanul cu Ponei - Cârcea

Hanul cu Ponei - Cârcea

Restaurant - Dolj / Spațiu de agrement


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Aeroportului 173, Cârcea, Romania

Telefon

Despre

"Hanul cu Ponei" a fost o idee, venita in intampinarea cererii crescute de servicii de un alt tip, intr-o viziune noua, moderana, prietenoasa, integrata.

"Hanul cu Ponei" ofera simultan, o solutie de ocupare ocazionala a timpului liber clientilor nostrii, din toate grupele de varsta, intr-un mediu nepoluat, linistit, si nu foarte departe de Craiova.

A urmat apoi proiectul, care, in final, s-a materializat in 2008.

Arhitectura rustica germana a cladirii, ofera o atmosfera calda, primitoare, unde alaturi de prieteni, simti cu adevarat ca te-ai despartit de oras si intri intr-o atmosfera de vacanta.

Pentru sezonul cald, am dorit sa oferim clientilor nostri o solutie de petrecere a timpului liber, pe spatii generoase, unde cei mici pot alerga in voie in aerul nepoluat si fara a fi in vecinatatea traficului auto.

Terasa rustica, cu o capacitate de aproximativ 150 locuri este o destinatie ideala in serile calduroase de vara.

EVENIMENTE LIVE, pe scena amenajata in apropiere, intretin o atmosfera de spectacol, estivala. Genuri muzicale ca Pop Rock, Light Jazz , Evergreen cat si muzica lautareasca veche (taraf) in sezonul rece, la "Hanul cu Ponei" sunt la ele acasa.

Deasemenea, organizam evenimente: zile aniversare, mese festive diverse, aniversari onomastice pentru copii, pentru grupuri de pana la 100 de persoane, pentru care am gandit o structura de meniu, flexibila, la cererea clientului.

Bucataria hanului, este axata preponderent pe preparate culinare traditionale romanesti, excelente si la preturi moderate. Pentru cei mici, am creat cateva zone de agrement (acces gratuit):
locuri de joaca
mini teren fotbal
trampolina
mini ATV-uri
ferma de ponei
caprioara Bambi
iepurasi

Va asteptam cu drag!

Photo Gallery

Alte sugestii

Papadia Village

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

Royal Hotel & Events Băilești

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

Restaurant&Pub Café-Bar Calafat

Restaurant - Dolj

Terasă Palilula - ”La Ivona”

Bar / Pub / Pizzerie / Restaurant - Dolj

Port Cultural Cetate

Restaurant - Dolj / Spațiu de agrement