Cocosatul de la Notre-Dame - Craiova

Cocosatul de la Notre-Dame - Craiova


Gazdă:


Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Vă e dor de o poveste din Parisul medieval?
Vă mai amintiți de Cocoșatul Quasimodo, clopotarul Catedralei Notre Dame?
Dar de frumoasa Esmeralda din celebrul roman al lui Victor Hugo?
Poate ca nu! Dar nu-i nimic, vă spunem noi povestea în pași de dans!
COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME
Nu ratați evenimentul anului la CRAIOVA, în 13 MARTIE 2023!
TEATRUL NATIONAL "MARIN SORESCU" ORA 20.00
PREMIERĂ NAȚIONALĂ
Spectacol extraordinar de balet, având ca subiect romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.
Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.
Este un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul si luminile de scena, efectele speciale, proiecții în 3D, efecte cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din COCOSATUL DE LA NOTRE DAME cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!
De când nu ați mai văzut 50 de balerini pe aceeași scenă? Poate de foarte multă vreme sau poate niciodată!!! Dar mai mult ca sigur, niciodată în Martie, Luna Femeii, spunându-ți o poveste atât de celebră, cu eroi romantici, în pași de dans.