Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă

Organizator de evenimente


Address

str. Gheorghe Bibescu, nr. 44, Craiova, Romania

Despre

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) a luat ființă când 4 tineri care nu aveau nici 18 ani au vrut să continue să facă România mai bună. Au gustat prin Consiliul Local al Copiilor Craiova ce înseamnă să rezolvi probleme care fără intervenția ta ar fi existat și astăzi. Lor li s-au alăturat părinții, coordonatorul și o parte din primii consilieri ai Consiliului Local al Copiilor Craiova, care au și concretizat visul organizațional. Apoi, pe măsură ce finalizau mandatele de consilieri locali ai copiilor, mulți duceau visul la un alt nivel, făcând din ARTI un motor de dezvoltare comunitară care a atras constant noi voluntari și membri.

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă a crescut prin oamenii care au făcut parte din ea!

Astfel, indiferent de proiectele demarate, continuăm să facem România mult mai bună: prin oameni, prin proiecte, prin beneficiari, prin parteneri, prin utilizarea responsabilă a resurselor din comunitate, prin ceea ce suntem și vom fi!

'Tinerii din intreaga lume reprezinta atat o sursa enorma de resurse umane pentru dezvoltare cat si factorii cei mai importanti in schimbarea sociala, in dezvoltarea economica si in inovatiile tehnologice. Imaginatia, idealurile, capacitatile intelectuale considerabile si conceptiile lor sunt esentiale pentru dezvoltarea continua a societatii in care traiesc. Problemele ivite in viata tinerilor cat si conceptiile si aspiratiile lor reprezinta componentele esentiale ale provocarii si ale perspectivelor pe care societatea le are in prezent cat si cele ale viitoarelor generatii.'
(Natiunile Unite, 1995)

Alte sugestii

Life is Better with Friends

Organizator de evenimente

Târgul de Crăciun Craiova

Organizator de evenimente

Craiova IntenCity

Organizator de evenimente

Asociația April Hub

Organizator de evenimente

KONYA lake

Organizator de evenimente