Charisma Antichități și Decorațiuni

Charisma Antichități și Decorațiuni

Magazin de suveniruri


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Rovinari 19, Craiova 200533, Romania

Despre

Povestea Charisma a început în 1997, odată cu înființarea companiei. La început a pornit din dragostea de artă și frumos, fiind mai mult un hobby. Cu timpul, odată cu maturizarea noastră ca și companie, am cristalizat misiunea "Arta de a fi unic" și am transformat magazinele Charisma într-un etalon în ceea ce privește designul interior și într-un concept de ceea ce înseamnă un cadou care să te reprezinte.
Compania a crescut organic în cei peste 20 ani de activitate, având în prezent mai multe magazine fizice și online și o rețea de distribuție en gros importantă. În ultimii ani, firma a stabilit contacte cu furnizori din diferite țări exotice precum India, Thailanda, Bali (Indonezia) și Grecia, de unde am început să importăm produse manufacturiere cu caracter unicat.
Magazinele Charisma, magazinele care te reprezintă, oferă un nou mod de abordare pentru toți cei care doresc o alternativă, obiectele pe care le propunem remarcându-se prin unicitate, originalitate și calitatea materialelor din care sunt confecționate.

Photo Gallery

Alte sugestii

Handmade Sofia Craiova - hmsofia.ro

Magazin de suveniruri

Cyberia

Magazin de suveniruri

Charisma Mercur Center

Magazin de suveniruri

Raftul cu cadouri

Magazin de suveniruri

Charisma Electroputere Parc Mall

Magazin de suveniruri