OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL ☾ Concert de lansare la Craiova

OM LA LUNĂ | TOTUL PE VINIL ☾ Concert de lansare la Craiova


Gazdă:


Centru, Craiova, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Pe 6 aprilie, om la lună se întoarce la Craiova și lansează pe vinil cele trei albume de studio. Hai cu noi!
☾ Joi, 6 aprilie 2023
☾ Acces: 19:30 | Concert: 21:00
 Biletele disponibile prin Eventbook.ro:
 https://bit.ly/oll06apr-Craiova
☾ Prețul unui bilet este 60 lei în avans și 75 lei în ziua evenimentului.
☾ Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
_________________________

om la lună | Totul pe vinil înseamnă cel mai mare turneu din istoria trupei: trei luni și peste douăzeci de concerte, în care om la lună aduce în fața publicului cântecele cunoscute și deja iubite, într-un show cu multă energie și emoție. Turneul începe pe 3 martie și parcurge toată țara, încheindu-se pe 21 mai.
“Am început în vara lui 2018, cu o voce, o chitară și un pian. Au trecut aproape cinci ani, iar proiectul meu solo s-a transformat într-o trupă ce crescut cu fiecare concert și cu fiecare moment memorabil ce ne-a legat definitiv pe unii de ceilalți. Am trecut o pandemie împreună, am scris trei albume împreună, iar acum suntem foarte mândri că putem să le prezentăm pe vinil, într-o colecție de luat acasă și ascultată de o mie de ori și așezată în rastelul de viniluri prețioase și ascultată iar. Cu bucurie și cu drag, așa cum a fost făcută.” – Doru Pușcașu / om la lună
Calendar concerte:
03 Mar Bacău – Berăria Valhalla
04 Mar Iași – Underground Pub
10 Mar Buzău – Vila Albatros
11 Mar Suceava – Art Rock Cafe
16 Mar Timișoara – Casa Tineretului
17 Mar Cluj – Flying Circus
18 Mar Bistrița – Soho Music Hall
22 Mar Les Deux Alpes (FR) – Snow Fest – 2 Alpes
24 Mar București – Dans, Full Album _ Control
25 Mar București – In caz De, Full Album _ Control
26 Mar București – Echilibru, Full Album _ Control
06 Apr Craiova – Cult Music Club
07 Apr Râmnicu Vâlcea – Aby Stage Bar
20 Apr Piatra Neamț – The Library Bar
21 Apr Târgu Mureș – Jazz & Blues Club
22 Apr Băicoi – Club Touche
28 Apr Sibiu – Oldies Pub
29 Apr Brașov – Rockstadt
04 Mai Constanța – Doors Club
13 Mai Galați – Versus Pub
Despre om la lună
om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.
În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul ‚Dans’, pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.
În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați „om la lună stânga/dreapta”, după caz’ - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, și a avut numeroase concerte și participări la festivalurile din țară.
La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material – ‚Echilibru’, pe care l-au lansat în iunie 2022. Acest album a adus o nouă direcție de explorat, una în care poezia și căldura mesajelor se îmbină cu elemente și sunete noi, păstrând sinceritatea și vulnerabilitatea cântecelor, dar adăugând noi valențe creațiilor trupei. Albumul a fost promovat printr-un turneu prin nouă orașe din România, dar și prin prezența la festivaluri importante, ca Electric Castle, Rocanotherworld, TIFF și Electric Nights.
om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara