5 bunătăți de post pe care le poți mânca în Craiova

5 bunătăți de post pe care le poți mânca în Craiova


Că tot suntem în Postul Paștelui, ne-am gândit să vă prezentăm câteva preparate pe care trebuie neapărat să le încercați în această perioadă, în Craiova. Indiferent că țineți post acum sau preferați o dietă mai sănătoasă, iată câteva produse pe care le-am încercat pentru voi. Vă garantăm că bucuria va fi dincolo de cuvinte.

Smokey Burger-ul de la Vego Food Truck

Decadent, suculent și plin de arome, Smokey Burger-ul de la Vego are un gust dulce-acrișor, afumat, cu un sos pe bază de caju. Nici nu veți simți diferența dintre un burger cu carne și acesta, atât de bine sunt balansate gusturile și texturile. Dacă v-am convins, pe cei de la Vego Fook Truck îi găsiți în parcarea Auchan Craiovița, dar și pe pagina de Facebook, unde cei de acolo vă stau la dispoziție pentru comenzi sau informații de tot felul.
Vego - facebook

Icrele de amaranth de la Red Onion

Amaranthul, o plantă minune, oarecum înrudită cu grâul, și-a găsit un rol important în regimul „fără carne” prin faptul că se aseamănă foarte mult cu icrele de pește. Atât ca aspect, cât și ca textură, găsiți icrele de amaranth delicioase la Red Onion, preparate cu maioneză vegetală făcută în casă, cu ceapă roșie și cu lămâie. De luni până vineri, în zona New York/ Perinița.
Red Onion - facebook

Halvaua de la Ponton Craiova

Adusă direct din Grecia, halvaua de la Ponton Craiova reprezintă un răsfăț pentru iubitorii de dulciuri clasice, care vor să încerce și altfel de produse delicioase în această perioadă. Acompaniată de o cafea, tot de la Ponton, cu siguranță halvaua grecească vă va face ziua mai frumoasă. Le găsiți pe ambele vizavi de Universitate.
Ponton - facebook

Tortul Snickersilă de la RawZilla

Dacă vă place ciocolata Snickers și vreți un echivalent de post al său, aveți noroc cu cei de la RawZilla, care au gândit un tort exact la fel, dar fără lapte, ouă sau unt. În schimb, găsiți prin el toate aromele frumoase ale naturii: arahide, fulgi de cocos, curmale, caju, portocală, vanilie, sirop de agave, unt de cacao și multe altele. Unde? Lângă Kaufland Tineretului sau pe site-ul oficial.
RawZilla RawZilla - facebook

Flatbread-ul vegetarian de la Curtea Berarilor

O pizza subțire, crocantă, ovală și plină de arome, dar fără ingrediente de origine animală. Acesta este flatbread-ul vegetarian de la Curtea Berarilor, care vine la pachet cu roșii uscate, măsline kalamata, vinete și dovlecei, ciuperci și ardei gras. Cine a spus că mâncarea de post e plictisitoare chiar nu știe ce pierde. Încercați flatbread-ul în Centrul Vechi, pe strada Traian Demetrescu.
Curtea Berarilor - facebook

Sperăm noi că v-am făcut poftă și, nu uitați, dacă aveți sugestii pentru alte preparate pe care noi nu le-am încercat deja, vă așteptăm mesajele pe pagina oficială de Facebook Discover Dolj!
Discover Dolj - facebook

Foto: discoverdolj.ro, rawzilla.ro, facebook.com/pontoncraiova, /Red-Onion-Craiova-101032704635744

Alte sugestii

Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii