Adrenalină și distracție, la Bunker Laser Tag Craiova


Amatorii de senzații tari și de adrenalină din Craiova se pot bucura mai mult ca de obicei, având în vedere că, de câteva zile, singura arenă de Laser Tag din oraș și-a redeschis ușile pentru ei.
Bunker Laser Tag Arena - facebook

Bunker Laser Tag Arena și-a mutat „cuibul” la etajul 4 al Mercur Center și vă așteaptă să experimentați un alt fel de luptă, într-un decor unic, plin de culoare și, în același timp, de mister.

Pe lângă faptul că vă veți distra și veți încerca o altă activitate, Laser Tag asigură și mișcarea de care avem cu toții nevoie atât de mult în ultima perioadă; alergi, te simți bine și, de ce nu, le demonstrezi prietenilor că ești cel mai priceput la asta!

Iar în timp ce aștepți să intri la joc, poți savura o băutură în spațiul special amenajat.

Pentru cei care nu știu, Laser Tag este un sport în special de echipă, complet inofensiv, în care jucătorii încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mână care emite o rază infraroșu. Adversarul este echipat cu un costum care recepționează semnalul emis de armă, la final calculându-se punctajul pentru fiecare jucător.

Dacă nu ați încercat până acum experiența Laser Tag, cei de acolo sunt mai mult decât dornici să vă primească. Nu uitați să vă rezervați un loc dinainte! Bunkerul este deschis zi de zi, așa că distracția e asigurată oricând vreți!

Nu puteam să vorbim despre adrenalină și distracție fără să îi menționăm și pe cei de la Azil Escape House Craiova, care au gândit un concept cel puțin... înfricoșător de frumos pentru petrecerea timpului liber.

Vorbim despre o casă în care mergi cu prietenii și, înconjurat de decoruri de filme horror și de actori meniți să asigure autenticitatea, trebuie să urmezi indiciile și să evadezi în timpul pus la dispoziție.
Azil Escape House - facebook

În curând, cei de la Azil Escape House vor amenaja și un cinema horror, unde vei putea urmări filme de nișă într-o atmosferă unică. Fiți cu ochii pe ei pe Facebook pentru noutăți și mergeți și într-o vizită la ei, dacă vă ține inima, bineînțeles. 😊

Foto: facebook.com/BunkerLaserTagArena, /AzilEscapeHouse

Alte sugestii

#VarăCuArome. 5 locuri din Craiova unde preparatele artizanale sunt o experiență
Ediția a 26-a Zilelor Craiovei, plină de surprize. Vezi aici programul complet!
#UndevaLaPalilula. „Pedală în Bănie” pune în mișcare comunitatea din Dolj
#DoljuNBucate. Racii doljeni, vedetele unei parade gastronomice de excepție
#NoapteaEuropeanăAMuzeelor. Ce muzee și instituții putem vizita în seara de 13 mai