#CălătoriiCulinare delicioase, la început de an

#CălătoriiCulinare delicioase, la început de an


Acum, că sărbătorile au trecut, putem lăsa deoparte bunătățile tradiționale și vă propunem să începem anul în Dolj și în Craiova cu gust! Am ales, pentru voi, câteva locații în care puteți descoperi noi arome și concepte, care sigur vă vor oferi experiențe de neuitat.

Snap Cafe

Cafeaua e o plăcere pe care nu ne-o putem refuza niciodată! Cei de la Snap Cafe sunt foarte matinali, zi de zi, și vă așteaptă cu cafea proaspătă, croissante aburinde și cu doza de bună dispoziție de care aveți nevoie, chiar lângă Piața Centrală din Craiova.
Snap Cafe - facebook

Terracota – Ciorbărie

Întoarcerea la rădăcini, sub forme moderne și adaptate noului, se poate face foarte ușor dacă ne dorim cu adevărat! Cu asta ne așteaptă și cei de la Terracota by Păpădia Village, în centrul Craiovei, pentru a trăi experiența autentică a bucatelor de poveste, aduse în actualitate. Bonus, pâine proaspătă, sifoane și alte bunătăți! Foarte curând, aici, acasă!
Terracotta - Ciorbăria - facebook

Arilia

Arilia e un paradis al dulciurilor deschis în urmă cu câteva luni pe Calea Unirii. Vă invităm și pe voi să le călcați pragul și să trăiți senzații noi, de care nu știați până acum. Totul se completează perfect cu atmosfera chic și cu personalul pregătit să vă arate o altă experiență a dulcelui!
Arilia - facebook

Shaorma Amman

Acel gust de shaorma autentică e foarte greu de obținut, dar iată că avem lângă noi și business-uri care au reușit să îl aducă și mai aproape de noi. Shaorma Amman înseamnă clasicul turcesc și îmbinarea de arome și texturi care fac ca o simplă mușcătură să te poarte într-o călătorie. Îi găsiți pe Mihai Viteazul 11!
Shaorma Amman -facebook

Smart Pub

O ieșire departe de oraș cu cei dragi nu are nevoie de o scuză. Dar dacă, totuși, aveți nevoie de un motiv pertinent să ieșiți din casă duminica – și nu numai – noi vă recomandăm să mergeți la Smart Pub, pe malul lacului Preajba, unde vă așteaptă un brunch senzațional de duminică, în liniște, relaxare și, așa cum ne place și nouă, fără griji!
Smart Pub - facebook

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului