Craiova a dat startul sărbătorilor de iarnă în România! Târgul de Crăciun, deschis pentru vizitatori

Craiova a dat startul sărbătorilor de iarnă în România! Târgul de Crăciun, deschis pentru vizitatori


Târgul de Crăciun de la Craiova a fost deschis oficial vineri seara, atunci când mii de craioveni au venit să se bucure de felul în care a fost decorată o mare parte din zona centrală a Craiovei și să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Peste 2 milioane de led-uri luminează, așadar, de vineri seara, Craiova, iar aspectul vizual este doar unul dintre lucrurile frumoase care îi vor surprinde pe vizitatori. Prima roată hi-tech din România este și ea prezentă la Târgul de Crăciun din Craiova, oferind senzații tari și o panoramă asupra orașului pentru cei care decid să aibă această experiență. Roata din acest an este amplasată pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, are o capacitate de 140 de locuri, 40 de metri înălțime și 200.000 de led-uri, fiind realizată în Olanda.

Târgul de Crăciun de la Craiova înseamnă și experiențe culinare, astfel că cei care vizitează centrul orașului pot să se bucure și de bunătățile cu gust de sărbătoare. Iarna la Craiova se anunță a fi una delicioasă, fiind presărată și cu alte produse specifice sezonului, aduse de cei peste 70 de comercianți din orașul nostru și din întreaga țară.

Vizitatorii târgului pot descoperi, în zonele de interes, și căsuțele unicat, create special de artiști plastici pentru această ocazie. De asemenea, în Piața „Mihai Viteazul”, ei se pot întâlni  cu Crăiasa Zăpezii, în jurul căreia a fost gândit întregul concept al târgului din acest an. În plus, artiști stradali și tot felul de evenimente speciale vă așteaptă pe parcursul acestei perioade. Fiți la curent cu ceea ce se întâmplă pe pagina oficială de Facebook a târgului.
Târgul de Crăciun Craiova - facebook

Târgul de Crăciun de la Craiova, premiat de două ori la nivel european, are loc până la data de 2 ianuarie 2024, în Piața „Mihai Viteazul”, Piața „Frații Buzești”, Zona Doljana și pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, iar căsuțele sunt deschise, zilnic, între orele 12:00 și 22:00.

Alte sugestii

IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului
Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!