Hotel Helin Central ***

Hotel Helin Central ***

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Alexandru Ioan Cuza 14, Craiova 200396, Romania

Despre

Un hotel boutique cu un sarm boem si o eleganta aparte perfectate in peste 25 de ani de experienta in industria hoteliera. De-a lungul anilor, am gazduit diferite personalitati importante printre care doi dintre presedintii Romaniei cat si prim-ministri.

Hotelurile Helin, strategic amplasate in functie de cerintele d-voastra, ofera o gama variata de preturi ce ne plaseaza ca lideri pe piata in fata competitorilor nostri.

Comfortul dumnevoastra poate fi valorificat intr-o ambianta de vis unde rafinamentul camerelor si promtitudinea angajatilor sunt de neegalat. Facilitatile camerei: telefon, canale prin cablu - TV cu ecran flat, aer conditionat, birou, izolare fonica, dulap, halat de baie. papuci de casa, prosoape, uscator par, articole de toaleta gratuite, minibar, fierbator electric

De asemenea, va punem la dispozitie pentru evenimentele d-voastra diferite sali complet echipate ce pot fi amenajate ca si training-uri, seminarii, team-building-uri, intalniri de afaceri, conferinte sau workshop-uri.

Serviciile de restaurant si catering oferite de noi sunt recunoscute in a satisface cele mai exigente standarde ale artei culinare atat internationale cat si traditionale. Calificarile si recenziile expertiilor in domeniu certifica atat gustul desavarsit cat si creativitatea de prezentare a felurilor de mancare oferite.

Nr. stele

  • 3 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova