Hotel Meliss ****

Hotel Meliss ****

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Carol I 104, Craiova, Romania

Despre

Situat in zona centrala a orasului Craiova , cu o arhitectura moderna, Hotelul Meliss va asteapta cu spatii de cazare luxoase si confortabile decorate in stil elegant ce respecta standardele unui hotel de 4 stele. Hotelul Meliss este locul ideal pentru turismul de afaceri, dar si gazda primitoare turistilor dornici sa descopere frumusetile orasului nostru.

De asemenea avem si 6 camere clasificate si pregatite pentru clientii noastri, institutii, care deconteaza doar 3 stele. Hotel Meliss ofera un numar de 24 spatii de cazare din care 19 camere cu pat matrimonial care pot fi cazate in regim duble sau single, 2 camere duble twin, 1 camere matrimoniale dotate cu jacuzzi, 2 apartament business.

Clientii hotelului dispun de urmatoarele facilitati:
- Internet gratuit de mare viteza Wi-Fi
- Mic dejun de la ora 07:30 - 10.30
- Sistem individual de climatizare
- Seif pentru valori si birou de lucru
- Parcare privata gratuita
- Acces gratuit la Sala de Fitness
- Acces gratuit la Centru SPA.

Hotel Meliss va pune la dispozitie doua restaurante deosebite – perfect pretabile atat pentru organizarea de evenimente cat si pentru clientii hotelului care pot servi masa intr-un cadru ambiant placut, elegant si cu bun gust.

Restaurantul Meliss, situat la parterul Hotelului , este destinat ca si restaurant de zi in timpul saptamanii, iar in weekend reprezinta locatia perfecta pentru organizarea de evenimente specifice. In restaurantele noastre, o echipa de ospatari si bucatari profesionisti va asteapta pentru a va rasfata gusturile cu delicatese culinare speciale. Meniul este variat si este pregatit cu deosebita atentie si pasiune de bucatarii nostrii care va propun preparate gustoase din bucataria romaneasca sau internationala. Atmosfera unica din interiorul restaurantului va avea un efect surprinzator asupra dvs, decuplandu-va de problemele cotidiene.

Nr. stele

  • 4 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova