Hotel Plus ***

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Henry Ford 20, 207365, Romania

Despre

Plus Hotel se găsește în zona industrială a orașului, vis-a-vis de fabrica de automobile Ford.

PLUS HOTEL a adoptat o line novatoare, moderna in ceea ce priveste posibilitatile de cazare si serviciile corespunzatoare acestei activitati.

Fiind un hotel nou, toate echipamentele si dotarile de care dispune sunt de ultima generatie si nu in ultimul rand, atitudinea personalului hotelier fata de oaspetii nostri se doreste a fi una speciala.

Gama de servicii oferite de PLUS HOTEL se doreste a fi una speciala, prin calitate, stil si promptitudine. Va stam la dispozitie cu un total de 40 locuri de cazare, distribuite in camere single, camere twin, camere duble matrimoniale si apartamente, precum si studiouri pentru cazare long stay.

Pachetul de servicii cuprinde: bar de zi, internet Wi Fi de mare viteza, telefonie fixa, servicii de posta electronica, Xerox si fax, seif, rent a car ( cu si fara sofer), parcare proprie pazita si supravegheata video.

Pentru fiecare zi de cazare (exceptand ziua de check out), oricare din clientii hotelului beneficiaza de acces gratuit timp de 2 ore, la SPA-ul PLUSAQUA (piscine exterioare si interioare, sauna, hammam,Jacuzzi, sala fitness ).

Nr. stele

  • 3 stele

Photo Gallery

Alte sugestii

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova

Pensiunea Flale **

Cazare - Craiova / Pensiune - Craiova