Hotel Splendid 1900 ****

Hotel Splendid 1900 ****

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Alexandru Ioan Cuza 4C, Craiova 200734, Romania

Despre

Hotelul Splendid este gazduit intr-o cladire istorica din anul 1900, care a fost sediul magazinului Vulturul de Mare, inainte de razboi si pana in 1990 a adapostit un bufet numit Splendid. Dorind sa se pastreze traditia si patina timpului, cladirea a trecut printr-un proces de consolidare, restaurare si decorare, pastrundu-si denumirea Splendid.

Cele 24 de camere decorate in stil eclectic cu influente art deco, oferta confort, facilitati moderne si atmosfera relaxanta, atat pentru business cat si pentru relaxare. Facilitatile moderne includ acces gratuit de mare viteza Wi-Fi, sistem de climatizare, televizor LCD, mini bar, seif.
Pentru afaceri sau vacanta camerele noastre vor satisface cele mai exigente gusturi!

Hotelul Splendid 1900 are decor eclectic cu influente Art Deco, având sediul într-o clădire istorică restaurată din centrul Craiovei, care datează din anul 1900. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Camerele Hotelului Splendid 1900 au aer condiționat și decor predominant în alb, cu accente de culoare și picturi murale, iar candelabrele sofisticate completează perfect designul elegant. Pentru confortul dumneavoastră, băile sunt prevăzute cu articole de toaletă gratuite, halate de baie, papuci şi cadă.

Oaspeții au acces gratuit la saună si fitness . De asemenea, hotelul oferă serviciu de concierge, servicii de închirieri auto și servicii de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.
Oaspeții primesc apă gratuită la check-in, iar în camere vor găsi un set de bun venit din partea casei, care include cafea și ceai. Hotelul are un restaurant și un bar, unde puteți savura diverse băuturi.

Universitatea din Craiova și Primăria se află la doar 2 minute de mers pe jos de hotel, iar în apropiere există mai multe parcuri. Aeroportul Craiova este situat la 6,5 ​​km de Hotelul Splendid 1900. Oaspeții au la dispoziție o parcare cu plată.

Nr. stele

  • 4 stele

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova