#MovieTime. Ce filme bune mai vedem la cinematografe


Anul trecut a fost unul foarte bun pentru producția de filme, astfel că avem ce vedea la cinematografe în perioada aceasta. Am selectat câteva pelicule pe care le puteți urmări la cinematografele din Craiova, de la filme biografice și până la animații, pentru cei mai mici dintre noi. Iată-le!

House of Gucci

Un regal cinematografic asigurat de Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto și inconfundabilul Al Pacino, House of Gucci spune povestea Patriziei Reggiani, care intră în familia Gucci și își face un scop din a dezvălui moștenirea reală a acesteia. O poveste despre trădare, decadență, răzbunare și, în cele din urmă, crimă.
House of Gucci

Spider-Man: No Way Home

Saga Spider-Man continuă cu No Way Home, încă un film pentru fanii genului și nu numai. Cu identitatea lui Spidey dezvăluită, Peter îl roagă pe Doctor Strange să îl ajute. Când o magie merge prost, lucruri teribile din alte lumi încep să apară, iar Peter e fortat să descopere ce înseamnă cu adevărat să fii Spider-Man.
Spider-Man: No Way Home

The King’s Man

Dacă v-a plăcut seria Kingsman, e lucru cert că o să vă placă și filmul acesta. La începutul secolului 20, agenția Kingsman este formată pentru a sta împotriva răului ce vrea să pornească un război pentru a elimina milioane de oameni de pe Pământ. Un plus al filmului, fără îndoială, este prezența britanicului Ralph Fiennes, care cucerește imediat, fiind perfect pentru poveste.
The King’s Man

Death on The Nile

O ecranizare a clasicului semnat de Agatha Christie, Death on The Nile este o poveste despre mister, aventură și multe, multe puzzle-uri. Rezolvate, bineînțeles, de Hercule Poirot care, în acest caz, în timp ce e în vacanță, investighează moartea unei tinere moștenitoare.
Death on The Nile

Clifford The Big Red Dog

Nici cei mici nu trebuie să rămână acasă atunci când cei mari merg la cinematograf, așa că ne-am gândit și la un film pentru ei. Clifford The Big Red Dog e povestea unui cățeluș numit Clifford, care crește pe măsură ce iubirea unei fetițe pentru el crește și ea.
Clifford The Big Red Dog

Majoritatea filmelor de mai sus le puteți vedea la Inspire Cinema Mercur și Inspire VIP Electroputere. Informații despre program și bilete vă stau la dispoziție pe site-ul Inspire.
www.inspirecinema.ro

Vizionare plăcută! 

Alte sugestii

#HobbyuriDeToamnă. Ce să facem ca să (ne) treacă mai repede toamna
#AromeDinEst. 5 restaurante cu specific turcesc, chinezesc ori vietnamez pe care trebuie să le încerci toamna asta
Romanțe și parfum de epocă. Festivalul „Ioana Radu”, la a IX-a ediție
#PoveștileZidurilor. Am fost la plimbare cu Monumentalist și am aflat secretele caselor din Craiova
#VacanțaCopiilor. Activități de toamnă pentru micii doljeni