Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!

Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!


Pedală în Bănie revine în mijlocul naturii și al comunității, bineînțeles Undeva în Palilula, pe 15 și 16 iunie, chiar în weekendul care vine, pentru curse pline de adrenalină, dar și pentru spectacolul impresionant al naturii din județul nostru!

Evenimentul, care a luat naștere în 2018 din pură pasiune pentru mișcarea în mijlocul naturii, este, astăzi, una dintre cele mai așteptate competiții sportive din județ și nu numai, dar și un prilej fantastic pentru socializare, implicare în comunitate și pentru conștientizarea că avem un Dolj minunat de care ne putem bucura practicând sporturile preferate. De la mountain bike (MTB) la alergare, Pedală în Bănie înseamnă, acum, sport pentru toate vârstele și se traduce printr-o experiență de neuitat, care creează în fiecare an amintiri ce durează o viață.
Pedală în Bănie

Organizatorii pregătesc multe surprize concurenților, acțiuni de voluntariat, ecologizare și nu numai la Pedală în Bănie 2024 - sau „muntele de la câmpie”, așa cum îi spun cunoscătorii.

Așadar, dacă vă tentează să petreceți un weekend de neuitat în natura doljeană, linkul de mai jos vă stă la dispoziție pentru înscrieri, individual sau chiar și cu familia, la MTB sau la alergat. 
Înscriere

Cei de la Pedală în Bănie au, pe site-ul lor, și o secțiune de pregătire și sfaturi legate de ceea ce ar trebui sau nu să faceți înainte de astfel de probe solicitante, așa că nu ezitați și citiți-le secțiunea de blog.
Presă

De asemenea, vă invităm să urmăriți și un clip foarte interesant din perspectiva unuia dintre concurenți, ca să trăiți și voi senzațiile tari experimentate de participanți. Nu-i așa că-i tare?

Vara e magică în Dolj și datorită Pedală în Bănie, iar noi le mulțumim că au gândit un asemenea eveniment care să unească toți oamenii buni și iubitori de frumos din județul nostru! Alăturați-vă și voi și fiți parte dintr-o experiență de neuitat, exact aici, acasă!

Alte sugestii

A început reabilitarea Casei Memoriale „Elena Farago”! Alte zeci de biblioteci din Dolj, dotate și renovate
Comunitatea, legată prin artă și bucurie la Film în Sat - Cernătești
„Colibri” scoate craiovenii din casă pe perioada verii. Vezi aici programul spectacolelor!
Ce ne așteaptă în iulie, în Dolj
IntenCity se apropie! Trei zile de distracție în inima Doljului