#Relax. Unde (mai) scăpăm de aglomerația din oraș


Paștele a trecut, la fel și zilele libere, însă asta nu înseamnă că nu ne putem face planuri de weekend în locuri liniștite sau cu activități care să ne destindă, departe de aglomerația orașului. Ne-am gândit pentru voi la câteva opțiuni de petrecere a timpului liber care să vă aducă liniște și relaxare.

Un picnic pe malul lacului Fântânele

Vă reamintim de acest loc extrem de liniștit despre care v-am mai povestit și vă spunem că e spațil ideal pentru o zi însorită petrecută la un picnic cu cei dragi, la fix să vă încărcați bateriile cu soare, liniște și aer curat.
Lacul Fântânele, locul de vis în care poți să fugi de oraș

O tură cu bicicleta prin Dolj

Dacă sunteți pasionați de ciclism și de natură, atunci cu siguranță veți găsi bucurie într-o plimbare cu bicicleta prin județ. Pe Discover Dolj aveți la dispoziție câteva trasee de ciclism care vă vor ajuta să vă organizați și, de asemenea, să vă alegeți destinația cea mai potrivită pentru voi.
Trasee bicicletă

O plimbare de vizionat lalelele din Parcul „Romanescu”

Odată cu anotimpul cald, florile din parcuri și grădini au început să se deschidă și să ofere un peisaj deosebit privitorului. Este și cazul Parcului „Romanescu”, unde lalelele au început să înflorească și oferă un spectacol vizual de neratat.

O excursie pe la cramele și podgoriile din județ

Cei care iubesc viața iubesc și vinul, asta e clar, iar atunci când cele două se îmbină, iese ceva perfect. Pentru când aveți timp liber și căutați un alt fel de liniște, vă sfătuim să vă urcați în mașină și să mergeți într-un periplu pe la cramele din județ. Harta și destinațiile vă sunt puse la dispoziție de Discover Dolj, așa încât nu trebuie decât să vă alegeți o zi și să mergeți pe drumul vinului doljean.
Turul cramelor și podgoriilor

Un tur al bisericilor și mănăstirilor

Și un tur al celor mai frumoase biserici este disponibil pe Discover Dolj. Așa că, dacă preferați turismul ecumenic, cu siguranță veți fi încântați de alegerea făcută. O listă cu cele mai frumoase biserici și mănăstirilor găsiți în linkul de mai jos. 
Traseu ecumenic

Alte sugestii

Opțiuni vegane și vegetariene în Postul Paștelui
#21Martie. Ziua Olteniei, plină de evenimente culturale la Craiova
#8Martie. Evenimente și cadouri pentru femeile din viața noastră
#ChinologiaCraioveană. Centrul Național de Educare Canină, o poveste despre empatie, curaj și loialitate
#AlwaysInLove. Idei de celebrare a iubirii, de Dragobete