#RelaxTakeItEasy. 5 locuri din Dolj unde putem evada din cotidian

#RelaxTakeItEasy. 5 locuri din Dolj unde putem evada din cotidian


Cu toții avem nevoie de momente de respiro, iar norocul nostru este că nu trebuie să mergem prea departe pentru a le găsi. Avem o multitudine de alegeri chiar aici, acasă, și trebuie doar să ne decidem. Fie ca vorbim despre o zi relaxantă la piscină sau de o escapadă în natura superbă a județului, aveți mai jos propunerile noastre pentru a vă relaxa, liniști și încărca bateriile.

La Ciupagi

Încercați să fugiți de rumoarea orașului aglomerat La Ciupagi, mai exact în Calafat, unde o echipă de oameni care au pus bazele unui colț de Rai vă așteaptă cu brațele deschise. Fie că sunteți amatori de pescuit, de plimbări cu barca ori cu bicicleta, că vă doriți o zi relaxantă la piscină sau că aveți copii amatori de joacă, aici este locul ideal în care să veniți pentru o experiență autentică în natură. Nu mai vorbim despre bucate, care sunt delicioase, ca la mama acasă!
La Ciupagi - facebook laciupagi.ro

Valea Fetii

Un alt loc asemănător, dar de data aceasta în oraș, este Valea Fetii, un spațiu amenajat în Craiova, lângă Lacul Valea Fetii, unde au loc tot felul de evenimente interesante și unde vă puteți, de asemenea, reconecta cu natura. Cadrul idilic îți dă impresia că nu te afli în oraș, ci undeva, departe de zgomot și de agitație. Cu siguranță, este un loc făcut cu suflet de către oameni cu suflet!
Vale Fetii - facebook valeafetii.ro

Water Park

Dacă zilele de vară sunt prea călduroase și simțiți nevoia și de un pic de aventură, puteți alege să mergeți la Water Park-ul din Craiova, cel mai mare complex acvatic din Oltenia. Aici găsiți piscine de diferite dimensiuni, fiind un loc perfect atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, piscine interioare, saună, dar si celebrele tobogane care vă vor oferi adrenalina pe care o căutați.
Water Park - facebook

Păpădia Village

Păpădia Village este un alt loc în care puteți fugi în natură, aici, în Dolj, și unde vă puteți bucura de preparate delicioase, din ingrediente de proveniență locală, dar și de un amplasament spectaculos. Cei de la Păpădia, care se află în comuna Perișor, pun la dispoziție și locuri de cazare, așa că vă puteți bucura liniștiți de o noapte magică în sânul unei comunități speciale din județ.
Papadia Village - facebook papadiavillage.ro

Plus Aqua

Dacă vă doriți o experiență de wellness completă, atunci locul în care trebuie să mergeți este Plus Aqua, chiar la marginea Craiovei, unde aveți la dispoziție nu doar piscină pentru a înota și a vă răcori, dar și squash, saună/ hammam, jacuzzi, fitness, aerobic și un spațiu de relaxare pentru momentele de liniște petrecute în cadrul complexului.
Plus Aqua - facebook plusaqua.ro

Alte sugestii

Craiova: Zilele „Marin Sorescu”, la 88 de ani de la nașterea dramaturgului
Universalul Brâncuși, celebrat din nou, de ziua lui, la Craiova
#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete
#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova
#24Ianuarie local. Cum sărbătorim Mica Unire