#VarăCuArome. 5 locuri din Craiova unde preparatele artizanale sunt o experiență

#VarăCuArome. 5 locuri din Craiova unde preparatele artizanale sunt o experiență


Zilele călduroase încep să se anunțe, așa că vom căuta refugiu în aer liber sau în preparate delicioase, artizanale, care să ne facă să ne bucurăm și mai mult de vara care vine.

Ne-am gândit la câteva locații inedite sau deschise recent, care cu siguranță vor fi pe placul vostru. Să începem! 

Cannoleria Craiova este cel mai nou loc deschis în orașul nostru, unde te poți bucura de preparate italienești ca la mama lor acasă, de la cannoli delicioși umpluți cu creme aromate, la pinsa, paste sau tarta bunicii și multe alte bunătăți pe care o să le descoperiți mai ușor la fața locului. Îi găsiți pe str. A.I. Cuza, în Piața „William Shakespeare”!
Cannoleria.Craiova - facebook

Mon Gourmet Craiova este încă un loc deosebit de unde vă puteți cumpăra materie primă pentru ceea ce doriți să gătiți acasă, dar și preparate gata făcute de cele mai iscusite mâini! Ne referim aici la produse de o calitate superioară, pentru cei care doresc să mănânce mai puțin și mai bun pentru plăcerea papilelor gustative, dar și pentru sănătate. Sandvișuri, salate, tarte, pâine artizanală, mezeluri italienești, brânzeturi fine sau produse de patiserie sunt doar câteva din variantele pe care le aveți atunci când pășiți la Mon Gourmet Craiova. Totul despre ei, în linkul de mai jos!
Mon Gourmet Craiova - facebook

Dulciurile pot fi și nevinovate, fără zahăr, gluten, fără ingrediente de origine animală și fără coloranți. „Enervant de sănătoase”, așa cum chiar ei le numesc, sunt dulciurile de la RawLaLa, care pregătesc zilnic bunătăți făcute din pasiune și dragoste pentru natură și tot ceea ce oferă ea. Combinații de fructe, semințe, unturi de origine vegetală și multe altele se întâlnesc în preparatele care vă vor surprinde prin gust și aspect!
RawLala Raw Vegan Craiova - facebook www.rawlala.ro

Dacă vă e dor de un burger artizanal, cu sosuri făcute în casă din cele mai proaspete ingrediente, de sandvișuri gândite pentru o împletire perfectă a gustului sau de alte goodies care să vă potolească foamea și pofta, atunci trebuie să dați o fugă. Unde? La „Fuga în bucătărie”, un locșor mic, dar plin de inițiativă și de pasiune pentru bucătărie. Nu vă putem spune decât că trebuie să gustați ca să vă convingeți!
Fuga in bucatarie - facebook

Zilele de iunie și nu numai vor deveni extrem de călduroase, așa că ce variantă mai bună de răcorire avem decât un gelato italienesc? La Ponton Gelato găsești fix ceea ce ai nevoie ca să îți încânți simțurile, cu înghețată artizanală servită în diverse combinații delicioase, cremoase, solide sau lichide, în sau lângă o cafea de cea mai bună calitate.
Ponton Gelato - facebook

Nu ezita să te lași pradă simțurilor vara asta în Craiova, prin cele mai bune preparate făcute de oamenii care chiar sunt îndrăgostiți de bucătărie și de arome. În plus, cum să-ți arăți dragostea mai bine decât să îi surprinzi pe cei dragi cu ceva bun de mâncare? ❤️

Alte sugestii

Mărțișor pe toate gusturile, la Craiova
Craiova: Zilele „Marin Sorescu”, la 88 de ani de la nașterea dramaturgului
Universalul Brâncuși, celebrat din nou, de ziua lui, la Craiova
#MonthOfLove. Ce facem de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete
#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova