#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova

#WeLoveCulture. Februarie artistic, la Craiova


Februarie are un farmec al său, mai ales dacă te găsești în vizită pe la noi în această perioadă. Aruncă o privire pe ce ți-am propus mai jos și alege-ți evenimentul preferat! Programul complet îl găsești, ca de obicei, pe www.discoverdolj.ro și pe aplicația Discover Dolj&Craiova!

„Outfitul șearpelui”, 9 februarie, ora 19.00, Teatrul Național „Marin Sorescu”

Un spectacol poeticoregrafic vă așteaptă la începutul lunii pe scena Naționalului craiovean, ce prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, totul fiind transpus în versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste. 
OUTFITUL SEARPELUI- REGIA ANDREA GAVRILIU - bilete

Vunk, „De luni până duminică”, 14 februarie, ora 19:30, Filarmonica „Oltenia”

Trupa Vunk ajunge la Craiova chiar de Ziua Îndrăgostiților pentru a-și promova cel de-al zecelea și cel mai nou album, „De luni până duminică”. Totul va avea loc pe scena Filarmonicii „Oltenia”, iar bilete găsiți aici:
VUNK - "De Luni Pana Duminica" - bilete

Stema, „Muzică de ascultare”, 17 februarie, ora 21:00, Cult Music Club

Stema, trupă actuală și contemporană ce unește temele orientale, sonoritățile spaghetti western din muzica lui Morricone și muzica lăutărească veche reconstruită, ajunge și la Craiova pentru a-și promova „Muzică de ascultare”, cea de-a treia lucrare discografică. Experimentați și voi un caleidoscop sonor bine gândit, ce îmbracă mesaje poetico-filosofice într-o manieră cu totul nouă, originală!

Alexandru Tomescu, 23 februarie, ora 19:00, Filarmonica „Oltenia”

Alexandru Tomescu, violonistul ce are în custodie vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de Ștefan Cazacu (violoncel), Sînziana Mircea (pian) și de Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Oltenia”, vă așteaptă la un concert simfonic de excepție, cu lucrări din Beethoven și Rahmaninov, sub bagheta lui Eric Lederhandler.
Bilete Concert simfonic

„Boema”, 25 februarie, ora 19:00, Cercul Militar Craiova

Opera Română Craiova vă invită din nou în lumea magică a lui Giacomo Puccini, în cadrul operei „Boema”, ce va avea loc pe scena Cercului Militar Craiova.
Boema - bilete

Alte sugestii

Pedală în Bănie ne încântă iar prin sport, în natura minunată a județului!
Fantasy Park a adus magia pentru toate vârstele în sânul Craiovei
1 iunie, plin de surprize pentru copii, în Dolj!
Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii