#FinalDe2022. Cum ne relaxăm între Crăciun și Revelion

#FinalDe2022. Cum ne relaxăm între Crăciun și Revelion


Între Crăciun și Revelion, merităm cu toții o pauză de liniște, în care să ne bucurăm de timpul liber pentru noi. Vă provocăm, deci, să ieșiți din casă pentru un pic de mișcare și de relaxare, ca să vă încărcați bateriile pentru Anul Nou care stă să bată la ușă. 

Biliard, Playstation și board games

Dacă n-ai mai jucat de mult un biliard, dacă vrei un „campionat” de jocuri pe Playstation sau alte jocuri distractive, atunci D&D Biliard Playstation este locul pentru tine. Așa că strânge gașca și mergeți să încercați un alt fel de relaxare care vă va face, cu siguranță, să vă detensionați! 
D&D Billiard and PlayStation - facebook

O vizită la cinematograf

Nimic nu spune „relaxare” mai mult decât un film bun pe care să-l urmărești la cinematograf. Vă invităm să consultați lista de filme disponibilă pentru săptămâna aceasta și să vă alegeți favoritul. Noi vă recomandăm noul Avatar: The Way of Water, I Wanna Dance with Somebody sau Black Panther: Wakanda Forever. 
Inspire Cinema - facebook inspirecinema.ro

O tură de bazin la Waterpark

Chiar dacă afară este frig, puteți uita de asta printr-o vizită la Waterpark-ul din Craiova, care vă stă la dispoziție cu piscine acoperite, saună și alte mijloace de relaxare. Așadar, o tură de bazin nu are cum să strice, mai ales după mesele copioase de sărbători! 
Water Park Craiova - facebook

O oră pe patine

Dacă vă plac senzațiile tari, vă propunem să vă mutați în outdoors și să mergeți la patinoarul instalat în Piața „Mihai Viteazul”, unde vă puteți mișca în voie și vă puteți distra înainte sau după o vizită la Târgul de Crăciun Craiova. 

Revelion cu Antonia, The Motans și Magazinul de Muzică

Dacă alegeți să vă petreceți Revelionul în aer liber, în centrul municipiului, trebuie să știți că în seara de Anul Nou veți avea parte și de un spectacol marca Antonia, The Motans, Adrian Eftimie, Magazinul de Muzică și DJ Emil Safta. Totul va începe pe 31 decembrie, de la ora 20.00, pe scena amplasată pe strada A.I. Cuza, în zona Universității, și va fi prezentat de MC Tom Crîngureanu. 
Revelion Primaria Craiova - facebook

Oricum ai alege să te distrezi, suntem siguri că o să ai un sfârșit genial pentru 2022 și un început cel puțin la fel de frumos al lui 2023. Bucură-te, așadar, de acest timp! 

Alte sugestii

Zilele Craiovei deschid sezonul verii și al distracției!
#MemoriaGustului. Dolju-n bucate de 10, lecție de tradiție și generozitate predată în farfurii
#StayFit. Mișcare pentru o viață sănătoasă, la îndemâna noastră!
#PlanuriDeMinivacanță. Ce facem în Dolj în perioada Paștelui
#DoljulTuristic. Casa Memorială „Alexandru Macedonski” din Goiești va fi reabilitată!