Hotel Boutique 5 Continents ****

Hotel Boutique 5 Continents ****

Cazare - Craiova / Hotel - Craiova


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Mitropolit Firmilian 1, Craiova 200381, Romania

Telefon

Despre

Deschis in anul 2018, Hotelul Boutique 5 Continents este gazduit de o cladire construita dupa planurile din 1896 ale arhitectului Fr. Sprinter pentru August Pretorian, o cladire cu importanta istorica pentru orasul Craiova. Hotelul nostru reuseste sa imbine confortul si tehnologia mileniului III cu elemente arhitecturale deosebite, specifice conacelor Craiovene de la sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX.

Hotel Boutique 5 Continents este situat in centrul orasului si a regiunii istorice Oltenia, in proximitatea principalelor institutii si obiective turistice ale orasului.

Hotelul dispune de parcare privata gratuita supravegheata video, precum si alte facilitati: acces la internet WiFi, sala de conferinta dotata cu video proiector, scanner si imprimanta, sala de sport cu acces gratuit pentru toti oaspetii hotelului, Bar & Lounge, receptie 24/24, camera pentru bagaje.

Hotelul are restaurant, recepţie deschisă nonstop, room service şi acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie ziare, fax şi fotocopiator.

Cele 13 camere ale hotelului, cu un decor elegant, sunt dotate cu Smart TV si televiziune prin cablu, telefon, seif, kit de “Bun venit la H5C” – cafea, ceai, fructe proaspete si apa.

Camerele hotelului au birou, TV, baie privată şi zonă de relaxare.

Se oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Nr. stele

  • 4 margarete

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiune craiova

Cazare - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Cazare - Craiova

ACSA INN

Hotel - Craiova

Blue Events ***

Cameră de închiriat - Craiova / Cazare - Craiova

Motel Hanul Doctorului **

Cazare - Craiova / Motel - Craiova