FACE TO FACE - REGIA ADRIAN ANDONE

FACE TO FACE - REGIA ADRIAN ANDONE


Location:


Strada Alexandru Ioan Cuza 11, Craiova 200585, Romania

Dates and Hours:

About

,,Face to face”, de Peter Quilter este o comedie spumoasă, plină de culoare, fermecătoare, cu schimbări rapide de stări și situații. Actorii Monica Ardeleanu și Adrian Andone vă propun trei cupluri, trei povești de dragoste, trei situații de viață total diferite.
Autorul acestei comedii excepționale este Peter Quilter, unul dintre dramaturgii britanici foarte apreciați, piesele sale fiind jucate în teatre importante din întreaga lume, de la show-uri pe Broadway, până la spectacole pe scenele din Londra.
,,Face to face” este un spectacol aparent simplu, dar foarte solicitant și ofertant pentru cei doi actori care interpretează cu vitalitate, farmec și umor cele șase personaje ale piesei. O joacă plină de haz, o redare amuzantă a dragostei, a relațiilor moderne într-o reprezentație plină de umor.
„Ieși revigorat și binedispus de la Face to Face, ușor amuzat de cele trei scene pe care tocmai le-ai lăsat pe „scândură”. Monica Ardeleanu și Adrian Andone joacă trei situații tragi-comice care ne sunt familiare – și tocmai prin asta devin dragi de la primele replici. Piesa lui Quilter este scrisă într-o notă ce nu permite situațiilor neplăcute să devină apăsătoare pentru spectator. Dimpotrivă, li se conferă acea ușurătate specifică în comedie, care ne permite să râdem în fața unor situații dificile – și demonstrează încă o dată că râsul este terapeutic.”
Lia Boangiu – Face to face, SpectActor nr. 2/2021
de Peter Quilter
Regia: Adrian Andone
Scenografia: Lia Dogaru
Scenariul, traducerea și adaptarea: Monica Ardeleanu
Maestru de lumini: Dodu Ispas
Regizor tehnic: Sorin Gruia / Cristian Petec
Durata spectacolului: 1h 16 min
Distribuția: Adrian Andone, Monica Ardeleanu