Grima • support l Cult Music Club Craiova

Grima • support l Cult Music Club Craiova


Location:


Centru, Craiova, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Asgaardian Events present:
GRIMA TOUR
***
Grima (Atmospheric Black Metal)
Grima - Enisey: http://y2u.be/UNjRM8il-O4
Grima - Cedar and Owls: http://y2u.be/sC5fxMZF7Ck
Grima - Giant's Eternal Sleep: http://y2u.be/gPHZfCpvSD4
Un duo din pădurile întunecate ale Siberiei, fondat de Velhelm și Morbius. Există din 2014 ca proiect exclusiv de studio, cu un etos păgân „bazat pe venerarea pădurii bătrâne, a puterii și a magiei sale, unde Grima este un zeu suprem... un spirit puternic, care îi protejează doar pe cei care trăiesc în pădure, și pedepsește pe toți cei care nu respectă natura”.
Războiul modernizat este devastator, nu numai pentru ființele umane, ci și pentru pământ. Aduce moarte și decădere în tot ceea ce prețuiește cultul nostru, lăsând vânătăi și cicatrici permanente pe corpul pământului. Punând pe foc templul nostru sacru.
Grima, zeul nostru atotputernic, plânge în vederea tuturor distrugerii pe care ființele nesfinte le-au adus asupra noastră. Dar nimeni nu ne poate auzi bocetele, deoarece vorbim o limbă uitată de mult. Din acest motiv ne face plăcere să vă anunțăm o călătorie „Frostbitten” prin continent alături de prietenii noștri pe care i-am întâlnit vara trecută și care ne împărtășesc convingerea, dar într-o abordare diferită și mai directă.
POZIȚIA POLITICĂ: Artistul a denunțat public crimele de război ale Rusiei desfășurate pe pământul ucrainean. În timpul turneului nostru trecut, am strâns peste 1.600 de euro pe care i-am donat către Caritas International - Nothilfe Ucraina-Krieg, pentru a sprijini victimele războiului din Ucraina și câțiva artiști locali ucraineni care au fost nevoiți să-și anuleze planurile de turneu din cauza războiului.
****
Support: tba
****
Doors 19:00h l Start: 19:30h l Cult Music Club - Str. C. D. Fortunescu Nr. 18 200385 Craiova, Romania
Local: Cult Music Club
Tour: Asgaardian Events