Hotel Helin Aeroport ***

Hotel Helin Aeroport ***

Accommodation - Craiova / Hotel - Craiova / Swimming pool


Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Aviatorilor 10, Ghercești 207280, Romania

About

Hotel HELIN AEROPORT are o arhitectura deosebita iar designul interior al camerelor vizeaza o atmosfera relaxanta, oferindu-le turistilor aflati in continua miscare, bine meritata odihna si un confort aparte. Fiecare camera este mobilata modern, dupa standardul si cerintele europene. De asemenea ofera cele mai bune conditii de cazare la cele mai mici preturi, garantand calitatea serviciilor, personal calificat si responsabil.

Cele 3 sali de conferinta sunt complet dotate tehnic (sunet si statie amplificare sunet, microfoane atat mobile cat si fixe, laptop, flipchart, video-proiector, ecran de proiectie).

Hotelul dispune de 58 de camere, impartite in camere duble, garsoniere si apartamente cu jacuzzi ( 18 mp - 40 mp), sala mic dejun (100 locuri), salon international (450 locuri), salon romanesc (300 locuri), sala conferinta Amaradia (20 locuri), sala conferinta Jiu (200 locuri), sala conferinta Dunarea (350 locuri), 2 gradini de vara, parcare luminata si supravegheata video pe timp de noapte (300 locuri), spalatorie, 2 limuzine, 2 autocare, seif, sauna, bazin de inot acoperit, bazin de inot pentru copii, jacuzzi si masaj.

In cadrul hotelului Helin Aeroport Craiova, beneficiati de servicii de inalta clasa si profesionalism, personalul hotelului punandu-va la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pe toata perioada sederii la hotelul nostru.

Check in - out
Ziua de cazare incepe la ora 14:00 si se sfarseste la ora 12:00. In cazul depasirii zilei de cazare, hotelul va factura tariful de 50% din tariful camerei pe noapte ("day use").

Retea telefonie
Atat in cladirea hotelului Helin Aeroport cat si in imprejurimile acesteia, nu veti avea probleme in ceea ce priveste reteaua catre operatorii de telefonie mobila.

TV - receptie satelit
Fiecare camera dispune de televizor LCD, receptie programe TV prin satelit, cuprinzand o foarte mare grila de programe atat din Romania cat si din strainatate.

Servicii transport
Oferim transport catre si de la aeroport pentru clientii care ne solicita acest lucru. Hotelul dispune de masini de lux, microbuze si autocare ce va pot fi puse la dispozitie.

Hotel Helin Aeroport surprinde publicul prin punerea la dispozitie a unei piscine incalzite si acoperite ultramoderne, intime, cu un ambient occidental de lux, care ofera posibilitatea organizarii de petreceri private, cure de relaxare dar si a lectiilor de inot cu instructori profesionisti. Are in dotare bazin pentru copii, sauna, jacuzzi, dusuri, muzica si bar, toate acestea creand o atmosfera de vis.

Star rating

  • 3 stele

Photo Gallery

Video

Similar Suggestions

Pensiune craiova

Accommodation - Craiova

The Arlington Boutique Hotel

Accommodation - Craiova

Papadia Village

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Swimming pool

ACSA INN

Hotel - Craiova

Royal Hotel & Events Băilești

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Swimming pool