Hotel Turist ** - Beharca

Hotel Turist ** - Beharca

Accommodation - Dolj / Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj


Schedule

Open
See schedule

Address

E70, Beharca 207011, Romania

About

Complexul Turist Beharca are o istorie interesantă de care puțini își mai aduc aminte, veche de peste 300 de ani. Actuala clădire este situată pe locul fostului conac al boierului Pleșia, ale cărui fundații încă se mai păstrează în câteva locuri.
Conacul a fost construit după 1740 pe locul actualei locații de Costache Pleșia, vătaf și a aparținut mai bine de 200 de ani acestei familii.
Penultimul boier Pleșia, cu studii de agronomie efectuate la Paris a adus în țară câteva lădițe de castani ai căror urmași încă se păstrează în parcul complexului.
Ultimul boier Pleșia, Costache nu a avut moștenitori și istoria familiei s-a stins. Conacul Pleșia nu este la fel de celebru ca vecinul sau, conacul din Coțofenii din Față - unde s-a turnat filmul Tănase Scatiu - loc vizitat de Regina Maria a României în două rânduri. Aparține însă aceleiași istorii boierești a câmpiei Olteniei care și-a lăsat urme adânci în viața politică a regiunii.

Hotel Turist Beharca încearcă prin serviciile oferite să satisfacă cele mai diverse exigențe. Camerele sunt dotate cu TV color, cablu TV, toaletă cu duş sau baie proprie.
Hotelul dispune de:
- Parcare privată
- Climatizare şi încălzire centrală
- Spălătorie/curăţătorie
- Închiriere terenuri de fotbal sau tenis, atât ziua cât şi seara în nocturnă
- Room service
- Telefon/fax
- Wireless LAN Internet

Restaurantul hotelului are o capacitate de 200 de locuri și oferă un plus de rafinament atât prin decor și o priveliște încântătoare spre gradina de vara, cât și prin profesionalismul și entuziasmul echipei
Restaurantul organizează mese festive, nunţi, botezuri, recepţii la preţuri fără concurenţă şi cu o servire ireproşabilă.

Star rating

  • 2 stele

Photo Gallery

Similar Suggestions

Tata Si Fii - Hotel si restaurant in Bechet

Accommodation - Dolj

Pensiunea Trandafirul Galben cazare Pielesti

Accommodation - Dolj

Papadia Village

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Swimming pool

Royal Hotel & Events Băilești

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Swimming pool

Restaurant&Pub Café-Bar Calafat

Restaurant - Dolj