La Cișmea Mârșani

La Cișmea Mârșani

Ștrand / Piscină


Despre

Situata in comuna Marsani, La Cismea este cea mai frumoasa locatie de evenimente din provincie.

Ori de cate ori este cald afara, nevoia de a evada departe de asfaltul incins, zgomotul si aglomeratia din oras este un lucru firesc. Astfel, la doar 20 de minute de Craiova am amenajat pentru toti cei care se regasesc in descrierea de mai sus un complex al carui termen definitoriu este relaxarea: piscina La Cismea Marsani, realizata conform standardelor europene.
Locatia este inconjurata de spatii verzi, foisoare si de un superb helesteu unde oaspetii nostri pot pescui sau se pot bucura de o plimbare cu barca.
Insa asta nu este tot. Piscina La Cismea Marsani dispune de un bar unde se pot savura cocktailuri exotice, sucuri naturale si alte bauturi menite sa alunge setea si senzatia de caldura.
Totodata, va invitam sa va bucurati de preparate gustoase la gratar, insotite de garnituri apetisante si un desert care sa va faca ziua mai dulce. In sezonul estival, asiguram distractia cu petreceri in aer liber, condimentate cu muzica buna, jocuri si concursuri care va asigura un timp de calitate, petrecut alaturi de noi.

Photo Gallery

Alte sugestii

Papadia Village

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

Royal Hotel & Events Băilești

Hotel - Dolj / Restaurant - Dolj / Ștrand / Piscină

Azure Luxury Pool

Ștrand / Piscină

Trentino Bistro & Pool - Cârna

Bar / Pub / Ștrand / Piscină

Imperial Summer

Ștrand / Piscină